Zdob și Zdub și alți 30 de interpreți vor concerta în acest weekend la Music Travel Festival

Music travel festival

Peste 30 de interpreți vor concerta în weekendul care urmează la cea de-a treia ediție a Music Travel Festival, manifestare care își propune să pună Banatul pe harta festivalurilor internaționale. Evenimentul are loc în Timișoara la Arena Aqua Sport în perioada 23 — 25 iunie 2017

Music Travel Festival, aflat la a 3-a ediție, este cel mai mare festival din Vestul României. Proiectul își propune să ofere timișorenilor muzică de calitate și să susțină Timișoara Capitala Culturală 2021, scrie agerpres.ro. 

Pe scenă vor evolua peste 30 de artiști internaționali și naționali, printre aceștia fiind Sigma, Dub Pistols, Chase & Status (DJ Set), Foreign Beggars, Robin and the Backstabbers, Vama, Vița de Vie, Travka, The Mono Jacks, Zdob și Zdub, Domino, The Kryptonite Sparks, Tourette Roulette și Jurjak. DE asemenea, vror mai participa și DJ-i, precum Paco Osuna, James Zabiela, M.A.N.D.Y, Mihai Popoviciu, Toygun, The Model, Ethylen, IV-IN, ABC.

Pe lângă spectacole, pe parcursul celor trei zile mai sunt programare activități speciale pentru copii și adulți, precum: ateliere de creație, concursuri și jocuri, teatru și școală de circ, cabine de realitate virtuală si photo boot cu artiștii preferați. De asemenea, pentru a susține spiritul vienez al orașului de pe Bega, restaurantele vor pregăti preparate speciale, precum renumiți cârnați vienezi, radatz krasekeiner și bratwurst.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente