(FOTO) A promis să-şi facă tatuaj cu Angela Merkel pe o fesă dacă postarea sa acumulează 10.000 de like-uri. Vezi rezultatul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un internaut a pariat să-şi facă un tatuaj cu cancelarul german Angela Merkel pe o fesă, dacă prietenii îi vor da zece mii de like-uri. Nu se ştie dacă anunţul a fost unul în glumă sau nu, dar se pare că aşteptările tânărului au fost cam mici, în condiţiile în care postarea sa a acumulat nu zece, ci tocmai 25 de mii de like-uri. Astfel că, acesta a fost nevoit să se conformeze. Pentru a demonstra că s-a ţinut de cuvânt, utilizatorul a postat pe pagina sa câteva poze doveditoare.

Iniţial utilizatorul de Reddit, cu numele u/Errk_fu a plasat pe pagina sa un portret al cancelarului german cu inscripţia „Mutti” – ceea aşa cum este numită Angela Merkel în Germania, ceea ce în traducere ar fi „mămică” sau chiar şi mai diminutiv – „mămicuţă”. Tânărul care stă în spatele contului a scris că îşi va face un asemenea tatuaj dacă postarea sa ajunge la zece mii de like-uri. Mai mult ca atât, acesta a indicat şi locul pe care urma să apară tatuajul – una dintre fesele sale.

În scurt timp, postarea a acumulat 25 de mii de like-uri, iar moderatorul site-ului a menţionat că utilizatorul u/Errk_fu va fi blocat, dacă nu se ţine de cuvânt. Deci, nu i-a rămas de ales.

Pentru a demonstra că s-a ţinut de cuvânt în faţa celor 25 de mii de susţinători, utilizatorul a publicat pe acelaşi cont şi câteva poze cu dovada.

Iată ce a ieşit:

1 5 4 3


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...