Magnificii / Die Glorreichen – un spectacol inedit în care se povestesc 11 vieți de către actori din Germania, Moldova și România

19225461_1556764694354374_4377545115252915543_n

Îți dorești o seară mai specială ca de obicei, atunci alege să mergi la un spectacol, ci nu la unul obișnuit, avem pentru tine o propunere mai interesantă. Ce zici de 11 actori care pornesc la drum ca, prin profesia lor dubioasă și cu prețul existenței lor să salveze lumea în 90 de minute?

Pe 22 iunie, ora 19.00, în incinta Centrului Național de Educație pentru Artă, ești așteptat la Spectacolul Magnificii. Un spectacol ce se bazează pe istoriile personale ale actorilor. Ei nu interpretează o poveste, ci construiesc un dialog unde vorbesc despre viaţa lor şi despre ceea ce îi nelinişteşte astăzi, aici şi acum.

Magnificii / Die Glorreichen este un proiect moldo-german de teatru. Piesa și spectacolul au la baza filmul western legendar „Cei șapte magnifici”, în care 11 actori din Ludwigsburg, Berlin, Burghausen, Chișinău și București își pun întrebarea ce vor să facă cu profesia și viețile lor. Se pregătește o seară captivantă în care sunt prezentate 11 episoade de western, se povestesc 11 vieți și în care se caută să se dea un răspuns la întrebarea ce de fapt ar trebui să fie politica: implicarea fiecăruia din noi în treburile comunității noastre?

Te-am intrigat? Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

Intrarea la spectacol este liberă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente