Învățământul profesional tehnic îți poate aduce succes. Lansarea campaniei de informare „Meserie pe plac, viitor asigurat”

IMG_9939-min

La data de 22 iunie, ora 11.00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va avea loc lansarea campaniei de informare și promovare a învățământului profesional tehnic (ÎPT) cu genericul „Meserie pe plac, viitor asigurat”.

Campania „Meserie pe plac, viitor asigurat” se desfășoară în perioada iunie-august 2017, fiind organizată de Ministerul Educației, cu susținerea financiară a Uniunii Europene.

Scopul campaniei este de a informa opinia publică despre realizările importante ale învățământului profesional tehnic și a îmbunătăți imaginea publică a acestui domeniu educațional. În cadrul campaniei de informare vor fi prezentate istorii de succes, spoturi video și audio, materiale destinate elevilor de gimnaziu, vor fi organizate evenimente și dezbateri publice despre perspectivele pe care le oferă astăzi studiile profesional tehnice, precum și o componentă online adresată în special tinerilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente