O femeie a căzut într-o groapă de cinci metri în sectorul de vile din Suruceni

O femeie a căzut ieri seara într-o groapă cu o adâncime de circa cinci metri, în sectorul de vile „Muguraș” din Suruceni, raionul Ialoveni. Salvatorilor le-a trebuit 15 minute ca să scoată femeia de 37 de ani la suprafață.

Incidentul a avut ieri, 18 iunie, la ora 18:02. Imediat, la fața locului au intervenit angajații Unității salvatori și pompieri Ialoveni.

Femeia de 37 de ani a fost scoasă la suprafață, ulterior fiind transportată pentru îngrijiri medicale la spitalul raional Ialoveni.

Alte circumstanțe ale acestui caz urmează să fie investigate de către organele de drept. În acest context, salvatorii recomandă prudență maximă, pentru a evita situațiile de risc,

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.