Condiţia lui Cristiano Ronaldo pentru a continua la Real Madrid

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo are pretenţii greu de imaginat pentru a-şi continua cariera la Real Madrid.

Bănuit că ar fi prejudiciat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro între 2011 şi 2014, starul portughez ar fi pus o condiţie-surpriză pentru a rămâne pe Bernabeu, potrivit Daily Mirror, care citează surse din Spania: Real Madrid să-i plătească amenda care va fi stabilită de Fiscul spaniol.

Sursa citată susţine că Real Madrid s-ar despărţi de Cristiano Ronaldo în cazul unei oferte de 200 de milioane de euro, în ciuda faptului că portughezul are în contract o clauză imensă de reziliere, de un miliard de euro, scrie Digisport.

Cristiano Ronaldo l-ar fi anunţat şi pe preşedintele Florentino Perez nu mai doreşte să joace la Real Madrid din sezonul viitor, după apariţia scandalului cu oamenii legii din Spania.

Paris Saint Germain este interesată de transferul starului lusitan, pentru care au mai apărut două variante: Manchester United, care ar oferi 205 milioane de euro plus pe David De Gea pentru Cristiano Ronaldo şi Morata, plus Bayern Munchen, unde cvadruplul câştigător al „Balonului de Aur” ar fi dorit de Carlo Ancelotti.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...