Liverpool, aproape de cel mai spectaculos transfer al verii: Ofertă imensă pentru Aubameyang

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aflat foarte aproape de un transfer la PSG, Pierre-Emerick Aubameyang, care împlinește chiar azi 28 de ani, ar putea fi deturnat în ultimul moment de Liverpool, acolo unde gabonezul este dorit de Jurgen Klopp.

Liverpool este gata să pună pe masă 70 de milioane de euro pentru starul Borussiei, care e decis să nu mai rămână la Dortmund și în sezonul viitor, asta deși este sub contract cu nemții până în 2020.

Englezii vor neapărat să-și întărească echipa, Liverpool sperând la un parcurs cât mai bun la revenirea în Liga Campionilor, în condițiile în care au rezolvat, deja, transferul lui Mohamed Salah. Egipteanul va ajunge marți în Anglia pentru a face vizita medicală.

Din 2013 încoace, Aubameyang a strâns 189 de meciuri în tricoul lui Dortmund și a marcat 120 de goluri. De altfel, gabonezul a fost golgheterul sezonului recent încheiat din Bundesliga, cu 31 de reușite.

Crescut de AC Milan, gabonezul a fost împrumutat, pe rând, la Dijon, Lille, Monaco și St-Etienne, fiind apoi cedat definitiv, în 2012, la ultimul club menționat, pentru doar 1,8 milioane de euro.

Odată transferat la ”verzi”, gabonezul a explodat practic, iar golurile marcate i-au determinat pe cei de la Borussia Dortmund să-l cumpere în 2013, cu 13 milioane de euro, după finala Ligii Campionilor, pierdută în fața lui Bayern, pe Wembley, scor 1-2.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...