06:42:33 25.04.2024
Stiri

INCREDIBIL // Nu a mâncat nimic pe toată perioada sarcinii, dar a născut un bebeluş perfect sănătos. „Oamenii nu au nevoie nici de hrană şi nici de apă pentru a supravieţui”…

Știri 18.06.2017 17:30 Vizualizări3182 Autor: Ziarul National
INCREDIBIL // Nu a mâncat nimic pe toată perioada sarcinii, dar a născut un bebeluş perfect sănătos. „Oamenii nu au nevoie nici de hrană şi nici de apă pentru a supravieţui”… Sursa: stirilekanald.ro


O femeie în vârstă de 34 de ani, mamă a doi copii, şi partenerul ei nu au mai mâncat şi nu ai mai băut nimic de aproximativ nouă ani. Cei doi soți susţin că oamenii nu au nevoie de hrană şi apă pentru a supravieţui, ci de „energia universului”.

Akahi Ricardo şi Camila Castello sunt breatharianiști din anul 2008. Cei doi parteneri, care sunt părinţii unui băieţel în vârstă de cinci ani şi ai unei fetiţe de doi ani susţin că se hrănesc numai cu energia universului.

Camila spune că în timpul primei sarcini ea nu a mâncat absolut nimic în timpul celor nouă luni de sarcină şi a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Cei doi soţi susţin că acest stil de viaţă i-a făcut mai sănătoşi şi mai stabili emoţionali. Banii pe care i-au economisit de când nu mai cumpără alimente îi folosesc pentru alte pasiuni cum ar fi călătoritul.

„Oamenii se pot lipsi foarte uşor de hrană atâta timp cât sunt conectaţi la energia care există în mediul înconjurător şi cu care te încarci atunci când respiri”, spun cei doi soţi care gustă ocazional o bucăţică dintr-un fruct sau dintr-o legumă.

„Cu primul copil am decis să am o sarcină aerovoră. Foamea pentru mine era o senzaţie necunoscută, aşa că nu am mâncat nimic. Toate analizele din timpul sarcinii mi-au ieşit bine şi am născut un băiat perfect sănătos”, a mai declarat Camila.

„Mă simt mult mai sănătoasă şi mai fericită de cât am fost vreodată. Când eram tânără am avut probleme cu greutatea, dar acum, după ce am născut doi copii, corpul meu a revenit imediat la forma iniţială. Am uitat complet de sindromul premenstrual şi sunt mult mai stabilă emoţional”, a spus mama celor doi copii.

Cei doi soţi nu le-au impus şi copiilor acest stil de viaţă. Fetiţa şi băieţelul mănâncă ce vor, fie că e vorba despre fructe, legume, pizza sau îngheţată. Ei speră că odată ce vor creşte copiii, să îmbrăţişeze şi ei Breatharianism-ul, scrie Mirror.

Sursa: stirilekanald.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md