(FOTO) Din Antalya la întâlnirea cu colegii de facultate: Igor Dodon „nu are timp de odihnă”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce Igor Dodon a revenit din vacanța din Antalya, șeful statului a fost la întâlnirea cu colegii de facultate, deoarece a împlinit 20 de ani de la absolvirea instituției. Deși întâlnirile cu absolvenții se organizează la începutul lunii februarie, președintele țării alături de colegii săi a preferat să sărbătorească acum acest eveniment.

Igor Dodon a absolvit Facultatea de Economie de la Universitatea Agrară de Stat din Moldova. „Într-o atmosferă caldă și amicală am discutat despre reușitele și nereușitele pe care le-am avut pe parcursul acestei perioade de timp, ne-am amintit despre aventurile pe care le-am trăit în anii de studenție. Chiar dacă ne-am schimbat puțin, am avut senzația că ne-am despărțit abia ieri”, a scris șeful statului pe o rețea de socializare.

dodon colegi

Igor Dodon spunea anterior că „nu are timp de odihnă, sunt foarte multe subiecte pe agenda prezidențială pentru următoarele zile, săptămâni, luni”, cu toate acestea șeful statului a reușit să petreacă mai multe zile alături de familie la mare, dar și să se întâlnească cu colegii de facultate.

dodon colegi2

dodon colegi 3

dodon colegi 4


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...