(foto) Bal de absolvire 2017: Cum au spus „la revedere” vieții de liceu familia de haretiști a clasei a XII-a „B”

IMG_6727

Sâmbătă, pe 17 iunie, la o zi după ultimul BAC, clasa 12 B promoția anului 2017 a Liceului Teoretic Spiru Haret a serbat încheierea sesiunii de examen și absolvirea liceului. Cum și unde au sărbătorit tinerii, aflați din articol.

Tinerii absolvenți ai clasei 12 „B”, împreună cu părinții și profesorii lor au cântat, au dansat, și-au amintit cu mult drag momente frumoase pe care le-au trăit în timpul anilor de liceu. Și fiindcă timpul zboară neîncetat, ei au decis să îl oprească pentru o seară ca să reușească să le mulțumească părinților, profesorilor și colegilor pentru anii de liceu. Evenimentul a avut loc la restaurantul „Plovdiv” din Chișinău și a fost mediat de DJ Axid.

IMG_6685

IMG_6689

Directorul liceului, Victor Ambroci a fost distins cu un Certificat de Recunoștință pentru colaborarea fructuoasă pe care a avut-o cu elevii și pentru tot ce face în favoarea instituției și pentru generațiile care cresc în sânul liceului. „Suntem o familie de haretiști, îmi pare rău să că ne despărțim, însă sper că voi vedea pe internet poze cu cele mai importante evenimente din viețile voastre. Vă urez mult succes.” a spus domnul Ambroci la înmânarea Certificatului. IMG_7843

Elevii au primit medalii dulci de absolvenți și au participat la concursuri vesele care i-a făcut să zâmbească și pe cei mai serioși elevi. Surpriza serii a constituit-o tortă cu emblema liceului.

FullSizeRender

IMG_6683       IMG_6723

Absovenții au fost încântați de eveniment „Este un bal de absolvire extraordinar, a fost organizat foarte bine, scenariul era bine gândit, muzica bună și oamenii bine-dispuși.”, ne spune Gabriela Petrov. „Chiar dacă nu prea am cu ce să îl compar, pot afirma cu ușurință că acest bal de absolvire a fost unul foarte bun, și îmi pare puțin rău că el e în trecut și nu se va repeta. Chiar dacă am ajuns dimineața acasă foarte obosit, nu am luat de-acolo decât amintiri plăcute cu oamenii de care am reușit să mă atașez în cei trei ani de liceu. Nu m-am distrat niciodată mai bine decât la balul de absolvire, iar atmosfera de familie care domnea în întreaga sală m-a făcut să mă simt extrem de confortabil.” menționează Vladislav Ciuș.

IMG_6695

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente