15:56:06 25.04.2024
Stiri

Băsescu face public SECRETUL pe care PSD nu-l dorea în veci dezgropat: „Românii VOR VEDEA cu ochii lor...”

Știri 18.06.2017 10:00 Vizualizări5281 Autor: Ziarul National
Băsescu face public SECRETUL pe care PSD nu-l dorea în veci dezgropat: „Românii VOR VEDEA cu ochii lor...”


La câteva ore după ce PSD a anunţat că îi cheamă pe parlamentari în plen, duminică, pentru a citi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Sorin Grindeanu, fostul şef de stat, Traian Băsescu, a reacţionat pe Facebook, afirmând că „la o astfel de disputa internă, nici un alt partid parlamentar nu ar trebui să se afle în sală” întrucât „doar aşa PSD ar putea înţelege în ce situaţie ridicolă s-a pus singur”.

„Duminică se va citi în Parlament moţiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului PSD, iar miercuri va avea loc dezbaterea si votul. Din păcate, sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere şi influenţă a clanurilor din PSD. Desigur, maidanezul de companie al PSD, Călin Popescu Tariceanu va conduce lucrările Camerelor Reunite", a scris Traian Băsescu.

În viziunea sa, celelalte partide parlamentare nu ar trebui să fie prezente în sala de plen.

„La o astfel de disputa internă, nici un alt partid parlamentar nu ar trebui să se afle în sală. Doar aşa PSD ar putea înţelege în ce situaţie ridicolă s-a pus singur, Dragnea ar putea pricepe că viclenia de tip Teleorman nu ţine loc de inteligenţă, iar românii ar vedea cu ochii lor ce oameni de proastă calitate au votat", a încheiat Băsescum citat de gandul.info.

Reacţia fostului şef de stat vine după ce PSD şi ALDE au arătat că nu mai aşteaptă până săptămâna viitoare şi vor citi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu duminică, la ora 16:30, în aceeaşi zi urmând să fie convocate birourile permanente şi grupurile parlamentare, pentru a dezbate asupra moţiunii. Iniţial, acest lucru era anunţat pentru luni.

„Am decis să convocăm colegii parlamentari pentru duminică, ora 16.30, în plenul Parlamentului, unde se va citi moţiunea de cenzură. Programul este: 15.00 şedinţe grup PSD-ALDE, 16.00 – şedinţa Birourilor Permanente Reunite, la 16.30 va citită moţiunea de cenzură citită. Nu putem să aşteptăm, asistăm impasibili la ce se întâmplă, e normal ca Parlamentul să reaţioneze, să repunem în ordinea normală a lucrurilor. E un mod ilegal, neconstituţional de acaparare a puterii guvernamentale. Citim moţiunea de cenzură duminică, în termen cel mai scurt”, anunţa, vineri seară, senatorul PSD, Mihai Fifor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md