Asociația lui Vlad Plahotniuc are un nou director general. Cine este noul conducător

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, fondată în 2010 de către actualul președinte democrat, oligarhul Vlad Plahotniuc, are un nou director general. Este vorba despre Alexandru Baltag, care a preluat această funcție de la Andrei Crigan. În ultimii doi ani acesta a fost consilier al viceprim-ministrului și Ministrului Economiei, Octavian Calmîc, în domeniul cooperării economice internaționale.

„Această funcție este o onoare pentru mine, dar reprezintă și o mare responsabilitate. AOAM și-a câștigat un meritat renume în zona non-guvernamentală și reprezintă o punte între asociațiile de business și autoritățile publice. Îmi propun în special să întărim legăturile cu membrii noștri, să susținem și mai puternic micile afaceri din Moldova și să jucăm un rol sporit în atragerea investițiilor străine în țara noastră”, a declarat noul director general.

Fostul director general Andrei Crigan i-a urat succesorului său rezultate pozitive, exprimându-și speranța că AOAM va înregistra noi progrese în colaborarea cu partenerii săi. „Am toată încrederea în noul director general și îi doresc mult succes. Sunt sigur că AOAM va continua să fie o instituție importantă pentru businessul moldovenesc”, a spus Andrei Crigan.

Noul director general Alexandru Baltag are 32 ani și este doctor în relații internaționale și studii europene. Acesta a absolvit Universitatea de Stat din Moldova, iar apoi a studiat în România și Franța. A publicat articole și studii în presa internă și externă despre relațiile internaționale, integrarea europeană, geopolitică, energetică.

1M9A7151

 

Alexandru Baltag

Foto: aoam.md


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...