Traian Băsescu: Niciun alt partid parlamentar nu ar trebui să se afle în sală la citirea moțiunii de cenzură

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Partidului „Mișcarea Populară”, fostul președinte român Traian Băsescu, a declarat sâmbătă că lupta pentru putere și influență a clanurilor PSD a fost transferată sub cupola Parlamentului. Potrivit lui, niciun alt partid nu ar trebui să se afle în sală, duminică, la citirea moțiunii de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu.

„Duminică se va citi în Parlament moțiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului PSD, iar miercuri va avea loc dezbaterea și votul. Din păcate, sub cupola Parlamentului a fost transferată lupta pentru putere și influența a clanurilor din PSD. Desigur, maidanezul de companie al PSD, Călin Popescu Tăriceanu va conduce lucrările Camerelor Reunite. La o astfel de dispută internă, niciun alt partid parlamentar nu ar trebui să se afle în sală”, a declarat președintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Vedeți și: Parlamentul român se întrunește duminică în ședință. Va fi citită moțiunea împotriva Guvernului

Traian Băsescu a afirmat că doar așa PSD ar putea înțelege în ce situație ridicolă s-a pus singur, iar „Dragnea ar putea pricepe că viclenia de tip Teleorman nu ține loc de inteligență, iar românii ar vedea cu ochii lor ce oameni de proastă calitate au votat”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...