Veste cutremurătoare despre incendiul care a mistuit blocul turn din Londra

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Anunț înfricoșător despre ultima tragedie care a lovit Marea Britanie: cel puțin 65 de oameni ar fi murit în incendiul teribil care a cuprins Grenfell Tower din Londra și este posibil ca multe dintre victimele incendiului din să nu fie identificate niciodată.

Întrebat dacă numărul final al morţilor va avea două sau trei cifre, un şef din Poliţia londonez a răspuns: „Mi-ar plăcea să sper că nu va fi cu trei cifre”.

Pompierii au stins ieri ultimele focare în imobilul cu 24 de etaje şi acţionează acum în vederea asigurării clădirii pentru a putea continua căutarea victimelor. Din păcate, familii întregi sunt în continuare date dispărute.

Şefa pompierilor londonezi a declarat, pentru Sky News, că ar fi un miracol ca cineva să mai fie găsit în viaţă înăuntru.

Publicația The Sun a publicat în ediţia de vineri o listă de 65 de persoane despre care afirmă că au murit sau au fost date dispărute în incendiul din blocul turn de locuinţe sociale, despre care poliţia afirmă că s-a soldat cu 17 morţi şi al cărui bilanţ avertizează că va creşte.

tp_graphic_the_missing_large_02416200


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...