O moldoveancă a fost rănită în urma atacului cu cocktail Molotov din Franța

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene confirmă că în urma atacului cu cocktail Molotov din restaurantul românesc „Transilvania”, produs în localitatea Aubervilliers, Franţa a fost rănită o cetăţeană a Republicii Moldova.

Victima se află în stare gravă, fiind internată într-un spital francez pentru recuperare.

Ministerul și Ambasada Republicii Moldova la Paris menţin legătura permanentă cu autorităţile franceze, se interesează de evoluţia stării de sănătate a victimei şi acordă toată asistenţa necesară rudelor victimei.

Menționăm că, cel puţin 12 persoane au fost rănite, inclusiv şase poliţişti, după ce un cocktail Molotov a explodat într-un restaurant.Trei persoane ce au suferit arsuri grave au fost transportate la spital după izbucnirea incendiului.

Aproximativ 50 de pompieri şi 15 maşini de pompieri au fost desfăşuraţi la faţa locului, informează Mediafax. Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi fost provocat în urma unui „jaf nereuşit”. Poliţia nu a transmis care ar fi fost cauza acestui incident.

Franţa se află în prezent sub stare de urgenţă, în urma unor atacuri teroriste ce au fost întreprinse de atacatori sinucigaşi SI sau al-Qaida.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...