Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în ultima zi lucrătoare din săptămână

event

Pentru unii s-a încheiat săptămâna de muncă, pentru alții sesiunea de BAC. Indiferent din ce categorie faci parte, ai nevoie de relaxare și o sursă de pozitivism și liniște. Echipa #diez a pregătit o listă de evenimente pentru o zi de vineri frumoasă.

#Drumul Fructelor

Uită de rutina zilnică, de aglomerația și gălăgia orașului și alătură-te echipei Madein.md la cules pomușoare. De data aceasta vei putea vizita un producător autohton de mure, Trifan Gheorghe din satul Sipoteni, raionul Călărași, unde vei avea ocazia să deguști acest produs atât de benefic și delicios direct de pe plantație. Pornirea este la ora 18.00, de la Râșcani. Dacă vrei să mergi, află toate detaliile pe facebook.

#Wine Friendly: La vie en Rose

Cunoscătorii și admiratorii vinurilor de calitate vor avea parte de degustări, ghidate de somelieri certificați, care vor prezenta vinurile albe și rose. Toate astea, la o nouă serie de evenimente dedicate culturii de consum al vinului  – ”Wine Friendly”, cu genericul ”La vie en rose!”. Vino ora 19:00, în incinta localului MamiCo pentru a asculta povestea vinurilor albe și rose. Toate detaliile, aici.

#Jurământul lui Hippocrate 2017: absolvenți autohtoni

Studenții din Moldova de la USMF vor depune Jurământul lui Hippocrate  la Palatul Național „Nicolae Sulac”, cu începere de la ora 11:00. Dacă vrei să mergi să-i susții sau pur și simplu să vezi cum se desfășoară ceremonia, vezi tot ce te interesează despre eveniment pe pagina de facebook.

#Smart Marketing for Fashion

Îţi doreşti să afli cum să atragi, să câştigi şi să fidelizezi cât mai mulţi clienţi, online şi offline? Atunci vino la sesiunile intensive de training ale celei de-a doua tabere de antreprenoriat pentru start-upurile fashion “Smart Marketing for Fashion” Camp, organizată de ZIPhouse în cadrul Fashion Accelerator Program. Acolo, vei obţine o nouă perspectivă a proceselor de marketing în cadrul unui start-up, unde vei afla de la speakeri cu experiență cum construiesti o strategie eficientă de comunicare si marketing, cum gândeşti şi măsori o campanie de marketing, care sunt ingredientele esentiale pentru o campanie şi pe ce canale este potrivit pentru tine şi compania ta să comunici. Detaliile, aici.

#„Amorul dănţuie şi feste joacă”, Teatrul Național „Mihai Eminescu”

Teatrul_Eminescul_040211_14-e1487170048478-900x506

„Amorul dănţuie şi feste joacă” este realizat în stil geto-dacic, sunt închegate 4 opere sheakesperiene, costume naţionale, muzică şi dansuri în stil naţional. Tema spectacolului: amor, glume, cîntece şi dansuri. Un spectacol dinamic, vesel. Acţiunea  se desfăşoară în scenă între două capete de berbeci – simbol al Soarelui, luminii, binelui (preluat de la geto-daci). Dacă subiectul ți-a trezit interesul, vino la teatrul „Mihai Eminescu” la 18.30 și află cu ce se termină spectacolul. Detaliile despre eveniment, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente