(FOTO) Armamentul şi muniţia de la balanţa pretinsului Minister al Apărării din Transnistria, scos pe poligon. Tragerile au loc sub controlul personal al conducerii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aşa-zisul Minister al Apărării din Transnistria a desfăşurat azi, pe unul dintre poligoanele din stânga Nistrului, exerciţii cu utilizarea tunurilor de artilerie, aflate balanţa pretinsului minister. Antrenamentele au fost efectuate de militarii unităţilor de artilerie care au lichidat ţinte planificate şi neplanificate, a anuţat serviciul de presă al aşa-zisului minister, citat de presa transnistreană.

Mersul, organizarea şi tragerile au avut loc sub controlul personal al pretinsului ministru al Apărării, colonelul Oleg Obrucikov. Acesta a acordat o notă activităţii unităţilor de artilerie şi a stabilit un şir de sarcinci pentru ofiţeri.

4_104

Exerciţiile planificate de trageri din tunurile de artilerie reprezintă un fel de total al personalului de comandă a unităţilor de artilerie, precum şi de îmbunătăţire a reacţiei şi exercitării misiunilor în regim de luptă.

11_101

„Conform planului de desfăşurare a tragerilor de luptă, tehnica şi muniţia vor fi transportate în anumite zile spre poligon şi înapoi la punctele de dislocare permanentă. Oamenii pot auzi sunete de împuşcături, să vadă cum se mişcă armamentul şi tehnica din dotare prin localităţilr lor, prin Tiraspol. Vreau să atrag atenţia, că nu trebuie să vă faceţi griji, tragerile au lor planificat”, a comentat comandantul unităţii militare, colonelul Albert Gnatovschi.

Activităţile militare cu implicarea armamentului vor avea loc în decursul a câteva luni, precizează presa din stânga Nistrului.1_155


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...