După un sezon aproape perfect, Antonio Conte riscă să fie demis de la Chelsea

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După un sezon aproape perfect, în care a cucerit titlul în Premier League şi a jucat finala Cupei Angliei, Antonio Conte nu se află în relaţii foarte bune cu oamenii din conducerea lui Chelsea. Corriere dello Sport merge chiar mai departe şi susţine că fostul selecţioner al Italiei riscă să fie demis. Totul, din cauza modului în care a gestionat situaţia lui Diego Costa.

Tehnicianul italian l-a anunţat pe atacantul transferat de la Atletico Madrid că nu mai intră în planurile sale pentru sezonul viitor, însă modul în care a făcut-o – prin SMS – nu le-a căzut deloc bine oficialilor londonezi. Firesc, nici jucătorului, care şi-a făcut publică nemulţumirea.

„Antonio Conte mi-a transmis printr-un mesaj că nu voi mai continua la Chelsea și asta e tot. Este clar că nu mă vrea la echipă, vă spun sincer, mai ales că în acest sezon relațiile dintre noi doi au fost rele. Cred că am avut un sezon atât de rău încât nu pot continua aici”, a declarat fotbalistul de 28 de ani.

Mai mult decât atât, conducerea lui Chelsea este nemulţumită de faptul că, după această poveste, nu va mai putea obţine o sumă mare în schimbul lui Costa. Niciun club nu se va grăbi să plătească suma cerută de londonezi în schimbul unui jucător despre care se ştie că nu mai intră în planurile antrenorului.

Totodată, Conte pare să fi încercat să obţină puteri mai mari prin acţiunile sale, solicitând pe un ton imperativ întăriri cât mai curând, pentru ca în luna august să aibă deja la dispoziţie o echipă competitivă în toate compartimentele. Asta şi pentru că, spre deosebire de ultimul sezon, formaţia de pe Stamford Bridge va avea de înfruntat şi meciurile din Liga Campionilor.

Comportamentul antrenorului de 47 de ani l-a deranjat pe Roman Abramovich, iar magnatul rus ar putea lua o decizie suprinzătoare şi să-l demită pe cel care a fost la un pas de a realiza eventul în primul sezon petrecut în Anglia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...