(VIDEO) Putin dezvăluie de ce nu vrea ca nimeni să știe cine sunt nepoții săi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele rus Vladimir Putin a vorbit joi pentru prima dată despre nepoții săi și a declarat, în timpul show-ului televizat de întrebări-răspunsuri transmis în direct la postul național, că dorește ca ei să trăiască „normal”, informează AFP.

Întrebat cu privire la atitudinea secretoasă pe care o manifestă în ceea ce privește viața sa de familie, președintele rus a anunțat că este bunicul a doi nepoți, dezvăluind pentru prima dată existența acestora, la televiziunea rusă.

„În ceea ce îi privește pe nepoții mei, unul merge deja la grădiniță. Trebuie să înțelegeți: nu doresc ca ei să crească precum niște prinți, vreau ca ei să fie niște oameni normali”, a explicat liderul rus, adăugând că „unul s-a născut de curând”.

„Pentru aceasta, este fundamental ca ei să fie în compania altor copii normali. Dacă le voi spune vârsta, numele, ei vor fi imediat identificați și nu vor fi lăsați niciodată în pace”, a adăugat Putin în timpul acestei emisiuni anuale intitulate „Linia directă”, difuzată la posturile publice rusești.

Vladimir Putin a admis pentru prima dată că este bunic în filmul regizat de Oliver Stone, difuzat în patru episoade la postul american Showtime, începând de luni.

El a dezmințit de altfel ideea conform căreia cele două fiice ale sale locuiesc în străinătate. „Copiii mei, în pofida tuturor zvonurilor, locuiesc aici, la Moscova. Și am doi nepoți. Și ei de asemenea trăiesc o viață normală”, a declarat Putin.

Vladimir Putin controlează cu strictețe toate informațiile despre viața sa privată. El le evocă puțin pe cele două fiice ale sale, Maria și Katerina, născute în 1985 și respectiv în 1986 și ale căror apariții publice sunt rarisime. El a surprins întreaga lume atunci când, alături de soția sa Ludmila, a anunțat, în iunie 2013, că se despart după aproape 30 de ani de căsătorie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...