Detalii despre iPhone 8: Va dispune de încărcare wireless și rezistență sporită la apă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nu trece nici o zi fără să auzim un nou zvon despre iPhone 8. Noul terminal este așteptat să se lanseze la finalul lui septembrie iar Internetul speculează despre toate funcțiile posibile și imposibile pe care le-am putea găsi pe telefonul produs de Apple. A sosit însă vremea și pentru certitudini. Noul iPhone va dispune de încărcare wireless și va fi rezistent complet la apă, spre deosebire de generația precedentă.

CEO-ul uneia dintre fabricile în care se consturiesc noile telefoane ale companiei din Cupertino a declarat cu sus și tare că iPhone 8 se va putea încărca wireless, cu ajutorul inducției, și va fi waterproof complet, nu doar rezistent o anumită perioadă de timp așa cum este iPhone 7 în prezent. Acesta a spus că „procesul de asamblare nu s-a schimbat foarte mult de la ultimele generații de iPhone-uri, însă acum avem câteva diferențe date de integrarea funcției de încărcare wireless și faptul că noile terminale care vor ieși pe piață vor fi waterproof”, conform playtech.ro.

Este de așteptat ca aceste funcții să fie prezente pe tot lineup-ul de telefoane care va fi lansat în septembrie, nu numai pe iPhone 8. Pe lângă noua generație, Apple va lansa încă două terminale. Este vorba de iPhone 7S și de o ediție aniversară care trebuie să marcheze zece ani de la apariția primului iPhone, în 2007. Zvonul este că terminalele aniversare se vor numi iPhone X, notează Pocketnow.

Nu este prima dată când auzim un astfel de zvon despre iPhone 8, însă acum totul pare a fi o certitudine. Acesta este un pas în plus pe care Apple îl face pentru a reduce diferențele față de terminalele rivalilor de la Samsung. Chiar dacă și iPhone 7 este rezistent la apă, compania din Cupertino nu recomandă scufundarea acestuia la adâncimi mai mari de 1,5 metri pentru mai mult de 30 de minute. iPhone 8, iPhone 7S și iPhone X ar urma să fie rezistente complet la apă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...