Trei persoane, rănite. Poliţia capitalei a difuzat imagini VIDEO de la scandalul din preajma Pieţei Centrale

Poliţia capitalei a anunţat că trei persoane: un polițist al Inspectoratului Național de Patrulare și doi carabinieri au fost rănite în urma altercațiilor din preajma Pieţei Centrale din Chişinău. Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale,

Oamenii legii au fost sesizaţi astăzi în jurul orei 03.00, despre un eventual conflict, iscat între persoane, deocamdată necunoscute și forțele de ordine, în adiacentul Pieţii Centrale.

Cazul a fost documentat de polițiștii care au venit la faţa locului și au stabilit că în urma acestor altercații au fost rănite cele trei persoane. Acestea au fost atacate violent de vânzătorii ambulanți, cu lăzi și alte obiecte.

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar Poliţia şi Procuratura Capitalei întreprind măsurile necesare pentru elucidarea tuturor circumstanţelor, precum şi identificarea persoanelor agresive.

În acest context, Poliţia capitalei a informat  că forțele de ordine în colaborare cu reprezentanții altor instituții, desfășoară activități de informare a vânzătorilor stradali, din preajma Pieții Centrale, despre pericolele comerțului ilicit și necesitatea de conformare cu legislația în vigoare.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.