Droguri, vândute la magazinul alimentar. Şase persoane din nordul ţării au fost reţinute preventiv

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Şase persoane învinuite de circulaţia ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare au fost reţinute de oamenii legii. Despre aceasta anunţă procuratura de comun cu Inspectoratul Naţional de Investigaţii al MAI. La demersul procurorilor, învinuiţii, cu vârstele cuprinse între 21 şi 40 de ani, au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit Procuraturii Generale, în aprilie curent, procurorii au declanşat o cauză penală cu privire la distribuirea drogurilor sub formă de marijuană în municipiul Bălți, iar în urma măsurilor speciale de investigaţie au fost identificate persoanele învinuite de distribuirea drogurilor.

În urma percheziţiilor din oraşul Floreşti au fost depistate şi ridicate arme deţinute ilegal, 2 kg de droguri, plante de cânepă, bani. S-a constatat că învinuiţii comercializau drogurile contra 1.200-1.500 lei pentru aproximativ 30 grame, valoarea totală a drogurilor depistate constituie între 80.000 și 100.000 lei.

La fel, în cadrul investigaţiilor s-a stabilit că o parte dindroguri erau comercializate dintr-un magazin alimentar de către un vânzător, de către administratorul unei săli sportivi şi de la domiciliile suspecților.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...