08:30:05 23.04.2024
Stiri

Sfârșitul MANDATULUI în fruntea capitalei? Ultimele noutăți despre starea lui Dorin Chirtoacă: „Numai el știe ce-i în sufletul său”

Politică 15.06.2017 11:20 Vizualizări8403 Autor: Ziarul National
Sfârșitul MANDATULUI în fruntea capitalei? Ultimele noutăți despre starea lui Dorin Chirtoacă: „Numai el știe ce-i în sufletul său”


Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, aflat în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată din capitală, „se simte bine”.

Vestea vine de la liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, unchiul primarului capitalei, care l-a vizitat acasă pe Chirtoacă. Acesta a declarat astăzi că mama primarului merge în fiecare zi la el și îi duce de mâncare.

„Stă acasă, respectă inderdicția și se declară nevinovat”, a spus Mihai Ghimpu, adăugând că „numai el știe ce-i în sufletul său”.

„Să muncești de la o vârstă fragedă, să vii să iei capitala falimentată, s-o ridici și așa să se termine...”, a continuat liberalul.

Ghimpu a vorbit despre finalul mandatului lui Dorin Chirtoacă la primărie: „Deja nu mai contează, după ce a fost discreditat public. Acolo scrie trafic de influență, dar voi spuneți corupție”.

Menționăm că Dorin Chirtoacă a fost reținut de procurorii anticorupție în luna mai curent, după ce viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, și șeful Direcției municipale de Transport, Igor Gamrețchi, reținuți mai devreme în dosarul parcărilor cu plată, au declarat oamenilor legii că au promovat și semnat contractul cu firma care urma să gestioneze parcările din Chișinău la indicațiile primarului. Centrul Național Anticorupție a scris ulterior într-un comunicat de presă că primarului urmau să-i revină 13% din venitul firmei respective din această „afacere”.

Dorin Chirtoacă pledează nevinovat.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md