Poliția anunță concurs: Propune cel mai bun slogan pentru Poliție de maxim 7 cuvinte

politia

Inspectoratul General al Poliției anunță despre un concurs cu privire la selectarea celui mai reprezentativ slogan al Poliției, în contextul implementării Strategiei de Dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020 și Suportului Bugetar pentru reforma Poliției, acordat de Uniunea Europeană.

Scopul concursului îl constituie identificarea celui mai potrivit mesaj care ar reda activitatea și ar promova imaginea Poliției, dar și a parteneriatului acestuia, îmbunătățind, totodată, comunicarea între Poliție și cetățeni.

Concursul pentru selectarea sloganului se va desfășura în perioada, 15 iunie -10 septembrie 2017, în patru etape.

Sloganele pot fi expediate pe adresa de e-mail [email protected], pe pagina de facebook a Poliției Republicii Moldova sau la adresa Inspectoratului General al Poliţiei (or. Chişinău, str. Tiraspol 11/1), cu titlul: ,,Concurs, propune cel mai bun slogan Poliției”.

Sloganul urmează să conţină un număr maxim de 7 cuvinte, să se încadreze în tematica concursului şi să se refere la activitatea Poliţiei, să fie estetic, să fie ușor de memorat și scris în limba română.

Pentru mai multe detalii, cu privire la Regulamentul concursului pentru selectarea sloganului Poliției, puteți accesa siteul poliției.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente