Tinerii Tehnocrați se relansează și recrutează. Înscrite-te să fii și tu unul dintre ei

TT1

Daca ai fost cel puțin o dată la evenimentele Tinerii Tehnocrați și te regăsești în formatul tehnocrat, atunci aceștia te vor în rândurile lor!

Cu siguranță ești ambițios(oasă) și vreai să faci ceva util pentru societate și (nu în ultimul rând) pentru dezvoltarea ta personală, dacă răspunsul este – DA, accesează link-ul de mai jos și povestește-ne un pic despre tine!

Formularul îl găsiți aici: Tinerii Tehnocrați 2017

Deadline de aplicare-  23 Iunie 2017

„Îți promitem că vei cunoaște oameni super diverși și interesanți, iar ideile tale vor prinde un alt contur. Te așteptăm cu drag. Join the birght side!” spune echipa TT.

Grupul de inițiativă Tinerii Tehnocrați a luat start la sfârșitul anului 2014 și acesta se identifică ca un grup de tineri profesioniști care vor să contribuie la dezvoltarea societății.

De ce Tehnocrați?

Tinerii spun că au ales această orientare, deoarece în sociologia și politologia contemporană rolul în conducerea societății trebuie să revină specialiștilor din diverse domenii, iar asta înseamnă Tehnocrația.

Tinerii Tehnocrați își propun crearea unui mediu în societate în care tinerii cetățenii gândesc critic, acționează integru și au spirit comunitar.

Pentru a face asta, se încearcă să se creeze o rețea națională a Tinerilor Tehnocrați, formată din persoane care gândesc critic, monitorizează politicile publice și se implică în procesul decizional. Astfel, aceștia împărtășesc cunoștințele și experiențele noastre, creează un mediu de asimilare unde să se aplice principiile tehnocrate.

Printre valorile de bază al acestui grup de inițiativă sunt Tehnocrația, Meritocrația, Integritatea și Inițiativa și responsabilitatea civică.

Mai multe detalii despre Tinerii Tehnocrați vedeți aici

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente