02:25:22 24.04.2024
Stiri

Maia Sandu nu-l CREDE pe Vlad Plahotniuc: „Dacă vrea să ne convingă de sinceritatea intenției sale, să pună capăt propriilor minciuni”

Politică 14.06.2017 10:06 Vizualizări3964 Autor: Ziarul National
Maia Sandu nu-l CREDE pe Vlad Plahotniuc: „Dacă vrea să ne convingă de sinceritatea intenției sale, să pună capăt propriilor minciuni”


Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, nu crede în sinceritatea lui Vlad Plahotniuc cu privire la combaterea propagandei rusești pe teritoriul R. Moldova.

„Prefăcătorie cum rar întâlnești. Cel care retransmite posturile de televiziune rusești se dă mare luptător cu propaganda. Fără îndoială, propaganda de la Kremlin este foarte toxică pentru R. Moldova. Pe lângă propaganda rusească, societatea noastră este supusă unei campanii continue de manipulare şi dezinformare aici, în propria noastră casă, de guvernarea care ar trebui să muncească pentru noi, să poarte responsabilitate pentru ceea ce face şi să ne informeze corect”, a scris politiciana pe o rețea de socializare.

Sursa citată a mai adăugat că, de fapt, cel mai mare propagandist ar fi anume Vlad Plahotniuc, care controlează mai multe canale de televiziune.

Citește și: Guvernarea de la Chișinău anunță că este DETERMINATĂ să ELIMINE propaganda rusească din spațiul informațional al R. Moldova. Plahotniuc începe „curățenia” de la postul ORT pe care îl retransmite?

„Până când cel mai mare propagandist în Moldova va rămâne Plahotniuc prin televiziunile controlate de el, va fi greu să credem că acțiunile lui au un scop bun şi nu sunt luate în beneficiu personal. Dacă vrea să ne convingă de sinceritatea intenției sale, să pună capăt propriilor minciuni şi propagandei lansate de el. Iar pentru asta, nu e nevoie nici măcar de vreo lege”, a conchis președinta PAS.

Amintim că ieri, liderul PD, Vlad Plahotniuc, a propus un proiect de lege menit să combată propaganda rusească de la posturile de televiziune retransmise în R. Moldova. Acesta propune să fie sistate toate programele de știri și emisiunile analitice din Federaţia Rusă retransmise în R. Moldova, în schimb să rămână cele distractive.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md