Sumă uriașă oferită de PSG pentru Gareth Bale; Ar deveni cel mai scump fotbalist din istorie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid a primit în aceste zile o ofertă uriaşă pentru unul dintre starurile lui Zinedine Zidane, iar dacă Florentino Perez o va accepta, atunci transferul lui Pogba la Manchester United, cel mai scump din lume, ar deveni istorie.

Don Balon susţine că PSG îl doreşte pe Gareth Bale, iar gruparea din Hexagon e pregătită să ofere o sumă uriaşă pentru a-i convinge oe „galactici”: 190 de milioane de euro, la fel cât au vrut să plătească anul trecut francezii pentru Neymar.

Dacă îi va da drumul galezului de 27 de ani care are contract cu Real până în 2022, atunci Perez va fi nevoit să umple golul lăsat, iar varianta perfectă pentru înlocuirea lui ar fi Kylian Mbappe.

PSG are concurenţă însă pentru un eventual transfer al lui Bale: Jose Mourinho îl vrea şi el la Manchester United pe jucătorul ajuns pe Bernabeu de la Tottenham, în 2013, pentru 100 de milioane de euro.

Gareth Bale a marcat 7 goluri în acest sezon de Primera Division. El a punctat de două ori și în UEFA Champions League, în dubla cu Legia Varșovia (5-1 și 3-3), din faza grupelor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...