Obiectivul clar al Simonei Halep: Ce își dorește să câștige sportiva până se va retrage din tenis

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Simona Halep a vorbit despre planurile sale de viitor, dar şi despre jucătorii de la care s-a inspirat cel mai mult de-a lungul carierei într-un interviu publicat în ediţia din luna iunie a revistei Harper’s Bazar.

Finalista de la Roland Garros a atins şi un subiect delicat: momentul retragerii, iar când a venit vorba despre „modele”, i-a numit Justine Henin, Roger Federer şi Serena Williams

„Justine Henin pentru că are şi înălţimea mea şi mi-a plăcut dintotdeauna stilul ei de joc. Roger Federer, care este, cred, modelul tuturor tenismenilor pentru eleganţa şi pentru felul în care reuşeşte să se concentreze atunci când joacă.

Nu ştiu dacă mi-aş dori totuşi sa prind vârsta lui pe teren, pentru că visez să-mi fac, la un moment dat, familie şi copii. Asa că pe la 30 sau 30 şi un pic de ani trebuie să ma gândesc la retragere. Însă, n-aş putea da un verdict de pe acum. Iar cea de-a treia persoana care m-a motivat şi ambiţionat este Serena Williams”, a declarat Halep pentru harpersbazaar.ro.

Până însă să se gândească serios la retragere, Halep are planuri mari şi spune că va munci zi de zi până în momentul în care îşi va atinge ţelul: câştigarea unui turneu de Grand Slam.

„Am un obiectiv foarte clar, să câştig un Grand Slam, iar pentru asta trebuie să muncesc zi de zi. Cred că pasiunea faţa de sport mă ţine activă şi prezenţa, dar şi competiţia. Sunt o fire extrem de competitivă şi-mi place să câştig. Dintre cele patru Grand Slam-uri mi-aş dori cel mai mult să câştig Roland Garros-ul. Pe lângă asta mi-aş dori să-mi îmbunătăţesc atitudinea. Mi-ar plăcea să fiu mai calmă şi mai pozitivă. Iar în joc mai am de progresat, dar nu aş putea spune un singur lucru pe care vreau să-l îmbunătăţesc, ci mai degrabă că aş vrea să-mi upgradez jocul cu totul”, a mai spus Halep, care a şi realizat un pictorial inedit pentru sursa citată.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...