Ulterior a început însă şi o terapie, care l-a făcut să-şi ceară scuze faţă de fosta sa soţie, dar nu Angelina Jolie, ci precedenta — Jennifer Aniston. "Brad şi-a cerut scuze pentru că i-a rupt inima", a declarat o sursă anonimă pentru revista "Life&Style".

În 2005, pe când Brad Pitt şi Jennifer Aniston erau căsătoriţi de cinci ani şi formau unul dintre cuplurile cele mai strălucitoare ale momentului, actorul din "Fight Club" a cedat farmecelor Angelinei Jolie şi a părăsit-o pe actriţa din "Friends". Un divorţ foarte mediatizat şi foarte complicat pentru Jennifer Aniston.

Doisprezece ani mai târziu, Brad Pitt ar înţelege mai bine ce a putut simţi actriţa la momentul rupturii. "În mod obişnuit nu face acest lucru cu uşurinţă, dar datorită terapiei el a învăţat să-şi exprime sentimentele. I-a cerut iertare pentru tot răul pe care i l-a făcut", a adăugat sursa citată.

Chiar dacă Jennifer Aniston şi-a revenit cu greu după divorţul de Brad Pitt, în prezent ea este fericită în dragoste şi se pregăteşte să sărbătorească doi ani de căsnicie cu actorul Justin Theroux, scrie Madame Le Figaro.

În acest condiţii, i-ar fi venit mai uşor să-şi ierte fostul soţ. "Ea a fost foarte atinsă de scuzele lui", a declarat o a doua sursă, tot anonimă. "I-a spus că îl iartă şi l-a îndemnat să se concentreze asupra viitorului", a adăugat aceasta.