SunStroke Project desemnată cea mai bună trupă de la Eurovision 2017

Awards2017-Winners-Banner-Beitragsbild
Foto: escradio.com

Între 3-11 iunie, ascultătorii de la ESC Radio și fanii Eurovision au avut ocazia să voteze pentru participanții favoriți de la Eurovision 2017. Astfel, SunStroke Project a câștigat trofeul la categoria „Cea mai bună formație” din cele patru categorii existente.

Voturile au venit nu numai din cele 42 de țări care au participat la Kiev, ci din toate colțurile Europei și din alte părți ale lumii. SunStroke Project a fost desemnată cea mai bună formație la ESC Radio Awards 2017, după ce a obținut 24,7% din voturi, unul dintre cele mai bune rezultate obținute vreodată în această categorie. Pe locul doi s-a clasat JOWST din Norvegia care a obținut 15,2%, urmat de O’G3NE din Olanda cu 13,7 %. Și reprezentanții României, Ilinca ft. Alex Florea au intrat în topul celor mai bune formații, obținând  9,4%.

escradio.com
escradio.com

 

La categoria „Cea mai bună melodie”, precum și la categoria „Cea mai bună voce masculină” trofeul l-a obținut Amar Pelos Dois, câștigătorul Eurovision 2017. Iar la categoria „Cea mai bună voce feminină” câștigătoare a fost desemnată Alma, reprezentanta Franței.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente