(VIDEO) Unul dintre cele mai rapide goluri din istorie, marcat de Brazilia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Brazilia a marcat unul dintre cele mai rapide goluri din istoria fotbalului în amicalul cu Australia, de la Melbourne, câştigat cu 4-0 de cvintupla campioană mondială.

Mijlocaşul lui Sport Recife, Diego Souza, a deschis scorul încă din secunda 10 a partidei de pe Melbourne Cricket Ground, la care au asistat 49 874 de spectatori.

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a înscris şi ultimul gol al meciului, în al treilea minut de prelungire al partidei.

Thiago Silva şi Taison au înscris şi ei pentru selecţionata auriverde, care a mai jucat în urmă cu patru zile, pe acelaşi stadion, amicalul de lux cu Argentina, pierdut cu 1-0. 95 569 de spectatori au asistat la partida de la Melbourne.

Australia va participa la Cupa Confederaţiilor, care începe în Rusia pe 17 iunie. Naţionala de la Antipozi face parte din grupa B la această competiţie, alături de Chile (echipă cu care România va disputa marţi un meci amical), Camerun şi Germania, campioana mondială.

Următorul meci al Braziliei va fi pe 31 august, împotriva Ecuadorului. acasă, la Porto Alegre, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, competiţie pentru care „Selecao” este prima echipă calificată.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...