Crezi că ai picat BAC-ul la istorie astăzi? Nu dispera – există o soluție care te va ajuta la sesiunea repetată – proiectul History.md

guvern24

History.md este o platformă educațională online și cea mai bună opțiune pentru o asimilarea ușoară și rapidă a lecțiilor de istorie universală și a românilor.

Proiectul a fost lansat de profesoara de istorie Tatiana Magaleas, în colaborare cu soțul Octavian, pentru a optimiza tehnicile de predare. Ideea de a transpune lecțiile în format video a prins la elevi, iar când le-au spus și prietenilor, ideea li s-a părut genială! Când a început să primească multiple cereri de a transmite lecțiile în formatul electronic, Tatiana a decis să le plaseze online, numind site-ul History.md. Restul, cu se spune, e istorie.

La moment, proiectul este unul non-profit. Pentru dezvoltarea lui, soții Magaleas au cheltuit resurse materiale și financiare proprii. Acum, au nevoie de ajutorul nostru pentru a-i asigura continuitatea.

Istoria este interesantă! Susține acest proiect educațional pe platforma de crowdfunding www.guvern24.md, donând la acest link: bit.do/history-md sau la numărul 1555, valabil pentru abonații Moldcell și Unite, cu codul 826.

Vedeți aici itemii la examenul de istorie la sesiunea de Bacalaureat 2017

Taguri: #BAC 2017
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente