(foto) Cu iguana în troleibuz. O tânără din Capitală și-a scos la plimbare animăluțul de companie

19146110_1356608634426956_6700810206792687024_n (1)
Foto: Wolodar Keybluecheck

Pe rețele de socializare a apărut o poză cu o tânără care călătorește în troleibuz cu animăluțul său de companie, partea cea mai ciudată este că aceasta are un prieten de companie un pic mai neobișnuit decât cei pe care suntem deprinși să-i vedem de obicei, este vorba de iguana.

Fotografia a fost făcută în unul din troleibuzele din Capitală și a apărut pe grupul de facebook „Типичная Молдова” cu următoarea descriere: „Atunci când nu-ți dorești ca cineva să se apropie pre tare de tine”.

Wolodar Keybluecheck
Wolodar Keybluecheck

Tânără cu siguranță a strâns mai multe priviri datorită apariției sale cu iguana. Chiar dacă este unul puțin mai neobișnuit în comentariile postării de pe facebook mai mulți utilizatori au confirmat că acest animăluț este unul cât se poate de potrivit pentru a fi un prieten de companie.

De asemenea, unii utilizatori au anexat și alte fotografii cu persoane care-și aleg prieteni de companie un pic mai diferiți decât cei pe care suntem obișnuiți să-i vedem zilnic.

facebook/Victor Burduniuc
facebook/Victor Burduniuc

Dacă aveți și voi fotografii cu animăluțe de companie mai neobișnuite adăugați-le în comentarii, iar noi le vom include aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente