2 copii din Chișinău au fost lăsați fără telefoane în plină stradă: Ce riscă vinovatul, originar din Rusia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ cu vârsta de 22 ani, fără loc permanent de trai, originar din Federaţia Rusă, a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani, fiind bănuit de faptul că, ar fi deposedat de telefoane mobile doi minori în plină stradă. Incidentul a avut loc pe strada Ismail, iar minorii de 10 ani şi respectiv 11 ani, s-au adresat părinţilor, după care a fost alertată poliţia.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au constatat că individul ar fi vândut telefoanele mobile, imediat după comiterea jafului. Acesta şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie.

Conform legislaţiei în vigoare individul este cercetat penal pentru jaf şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 17.000 lei până la 27.000 lei.

În acest context Poliţia Capitalei solicită părinţilor, să-şi supravegheze copiii în special pe timp de seară, iar în caz de necesitate urgentă să apeleze la serviciul specializat 902.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...