AIESEC în Chișinău: Perfecționează-ți engleza conversațională într-un mod inedit cu tineri internaționali

coverENable2017

AIESEC în Chișinău te invită să participi în cadrul celei de-a cincea ediții a proiectului ENable pentru toți doritorii de a învăța limba engleză conversațională, într-un curs de 4 săptămâni, care va fi facilitat de către mai mulți tineri internaționali și care va începe la data de 26 iunie.

Într-o societate în care globalizarea se dezvoltă continuu, cunoașterea limbii engleze devine o necesitate care accesibilizează comunicarea și ne oferă posibilitatea de a interaționa cu diverse culturi ale lumii.

„Pe lângă faptul că proiectul oferă posibilitatea tinerilor de a-și îmbunătăți engleza, acesta mai oferă oportunitatea de a trăi patru săptămâni într-un mediu multicultural, o experiență internațională acasă. Este o șansă de a afla cultura altor țări prin conversații directe cu reprezentanții acestora” a menționat președintele AIESEC în Chișinău, Alexandru Popov.

Proiectul ENable este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. Durata acestuia este de 4 săptămâni, timp în care participanții își vor putea perfecționa limba engleză la nivel conversațional, prin intermediul unor discuții facilitate de către tineri internaționali din țări precum: Algeria, China, Thailanda, Turcia etc.

Motivele pentru care ar trebui să devii participant al acestui proiect sunt următoarele:
# Vei avea ocazia să-ți perfecționezi engleza conversațională;
# Vei interacționa cu tineri internaționali și vei avea ocazia să trăiești într-un mediu multicultural, chiar aici, la noi acasă;
# Vei cunoaște mai multe despre cultura altor țări etc.
# Îți vei dezvolta abilitățile de public speaking;
# Networking cu alți tineri dornici de a se dezvolta;
# Petrecerea timpului într-o ambianță productivă.

Dacă dorești să-ți perfecționezi nivelul de comunicare în limba engleză, să obții mai multă încredere în propriile forțe, dar și să interacționezi cu tineri din toate colțurile lumii, te îndemnăm să te înregistrezi la ENable.

Formularul de înregistrare îl poți găsi la acest link. Taxa de participare constituie 400 de lei iar data-limită pentru înregistrare este 23 iunie, ora 23:59.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe pagina de Facebook a organizației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente