Actualitate

INCENDIU într-un mall din Arad: Zeci de persoane, evacuate

Fumul produs de incendiul izbucnit la hotă a declanşat, iniţial, alarma la parcarea de la etajul doi al mall-ului, iar ulterior, la 112 s-a anunţat fum într-o sală de cinema a Cinema City din interiorul Mall-ului.

„Complexul comercial este evacuat, se fac cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului şi pentru căutarea altor surse de incendiu sau focarelor ascunse. S-a semnalat prezenţa unui incendiu la etajul 2 în parcare. Ulterior, un nou apelant a sunat şi a anunţat un miros puternic de fum într-una dintre sălile cinematografului", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

La faţa locului au ajuns două autospeciale de stingere, o autospecială de căutare-salvare şi o autospecială SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

„În momentul sosirii forţelor de intervenţie s-a constatat că incendiul se manifestă în zona de food la una dintre hotele de evacuare a aburului, s-a aprins uleiul din hotă.(…). Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum ceea ce a şi declanşat sistemul de observare a incendiilor din complexul comercial", a mai spus Pleşca.

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *