(FOTO) Cum arată noile tricouri de la Real Madrd

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După câștigarea titlului în La Liga și după ce a devenit prima echipă din istorie care câştigă UEFA Champions League de două ori consecutiv, Real Madrid este aproape să le prezinte fanilor din întreaga lume noile tricouri de joc în care vor evolua Cristiano Ronaldo și compania în sezonul 2017 – 2018. Primele poze au apărut în mediul online.

Real Madrid și sponsorul tehnic au ”creionat” cum va arăta noul tricou ”galactic” pentru sezonul viitor. Deși ”los blancos” nu au fost confirmat încă, se pare că în ultimele ore s-au ”scurs” câteva fotografii în spațiul online, în care apar noile echipamente de joc.

picture(width=1000)-593e6aa895f9cf53c7a278eb

Potrivit imaginilor, prezentate în premieră de siute-ul Footy Headlines, detaliile liniilor rămân aceleași, particularitățile fiind cele de nuanțe. Campioana Spaniei a adăugat nuanțe de turcoaz atât la primul cât și la al doilea kit. Sponsorul principal cât și cel tehnic au rămas în același format, la fel ca și emblema. De asemenea, Keylor Navas va apăra buturile Realului în echipamente de culoare verde, respectiv roșie. Echipamentul goalkeeperului pentru meciurile de pe teren propriu va fi verde cu influențe de alb și va urma să fie lansat odată cu cele ale jucătorilor de câmp.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...