(foto) Cum poți obține gratis un portret drăgălaș al animăluțului tău iubit

portretcollage

Până la 12 august 2017 orice doritor poate obține gratis un portret al animalului de companie creat de către un tânăr designer din Moldova.

Max și pisoiul său
Max și pisoiul său

Maximilian este student la design grafic în Marea Britanie și în această vară încearcă să combine talentul pe care îl are cu o cauză nobilă. Este dispus să deseneze oricărui doritor un portet al animăluțului iubit, în schimbul susținerii campaniei pe care a inițiat-o, de a crea adăposturi pentru animalele din Moldova.

Pentru a obține un portret este necesar să trimiți o fotografie de-a ta cu animăluțul sau doar cu prietenul tău de companie la adresa [email protected] până la 12 august 2017.

Doar portretul va fi făcut public pe pagina de Facebook a campaniei și pe contul de Instagram. De asemenea, dacă veți avea nevoie de portret în rezoluție mare, Maximilian vă va ajuta cu asta.

Campania se face în parteneriat cu două organizații care au grijă ca animalele fără casă să obțină un locușor al lor: Friends of Moldavian Strays (FOMS) și Dog Trust.

Pentru adăposturi este necesară o sumă de 500 de lire sterline. Dacă v-a plăcut ideea sau caricatura, puteți dona cât vă lasă inima de iubitor de animale aici: Draw for Dogs.

 

draw

maks2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente