Mesajul unioniștilor, către militarii ruși din Transnistria, de ziua Federaţiei Ruse: „La mulți ani, plecați acasă!”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„La mulți ani, plecați acasă!” Acesta este mesajul pe care îl vor transmite tinerii unioniști militarilor ruşi din Transnistria, cu ocazia Zilei Federației Ruse, în cadrul unui flashmob inedit la Ambasada Rusiei din Chișinău.

Evenimentul va avea loc luni, 12 iunie, ora 12.00, în fața Ambasadei Federației Ruse din Chișinău. În cadrul acestuia, tinerii vor improviza o scenetă, cerând celor care ne-au ocupat țara să plece acasă. Membrii de la ODIP vor mai aduce cu ei bannere, care vor transmite mesajul: „Armata rusă afară”.

„Am decis să felicităm Federația Rusă mai inedit în acest an, cerând plecarea armatei ruse de pe teritoriul Republicii Moldova. De ziua lor, le spunem „la mulți ani” și le dorim să plece acasă. Ajunge cât ne-au ocupat, ne-au deznaționalizat și ne-au furat tot ce aveam mai sfânt. E timpul să fim stăpâni la noi acasă”, a precizat Vlad Bilețchi, președintele AO „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP).

Asociația „UNIREA – ODIP” este o organizație apolitică, non-profit, care are scopul de a educa o generație de tineri activi, prin promovarea valorilor naționale și a culturii românești


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...