(FOTO) Protestul „societății civile” la Ialoveni, cu participarea primarilor și deputaților PD

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Protestul „societății civile” organizat la Ialoveni nu este chiar al societății civile, la el fiind prezenți primari și deputați ai Partidului Democrat (PD).

La Ialoveni, acolo unde lumea este adusă organizat cu autocarele, a fost văzut primarul satului Costești, democrata Natalia Petrea, alături de deputata PD Valentina Stratan.

Protestul de la Ialoveni este o contramanifestație a protestului din fața Parlamentului organizat de către reprezentanți ai societății civile, lideri ai unor partide parlamentare de opoziție, dar și de partide extraparlamentare, personalități din diferite domenii și activiști civici, care cer deputaților retragerea proiectului de lege ce presupune trecerea la sistemul mixt de vot.

Citește și: (FOTO și VIDEO) „Societatea civilă” din Ialoveni susține tandemul PD-PSRM; Oamenii aduși organizat la un protest spontan

18922198_1586445728033144_5479521053313197567_n

Ziarul de Gardă scria anterior că, acțiuni de protest în această duminică organizează nu doar cei care se pronunță împotriva schimbării sistemului electoral, dar, se pare, și Partidul Democrat din Moldova (PDM).

Un locuitor dintr-un sat al raionului Rezina a spus că edilul din localitate, care este membru al PDM, a anunțat angajații primăriei că trebuie să participe duminică la un protest inițiat de partid. Sursa ZdG a precizat că sâmbătă ar fi avut loc o ședință a edililor democrați din raion, iar exact după aceasta, primarul a început să mobilizeze oamenii, precizând că ar urma să adune 20 de persoane.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...