Barcelona pregăteşte un transfer spectaculos; Jucătorul a anunţat clubul că vrea să plece

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona e la un pas de a face primul transfer spectaculos al acestei veri. Sport a anunţat că Riyad Mahrez e la un pas de Camp Nou, după ce le-a transmis oficialilor de la Leicester că vrea să plece de la campioana de anul trecut din Premier League.

Este clar că algerianul de 26 de ani este unul dintre principalele obiective ale grupării blaugrana, dar Barcelona are rivali serioşi pe piaţa transferurilor: Chelsea şi Arsenal sunt dispuse să înceapă licitaţia de la 40 de milioane de euro.

Mahrez a fost transferat la „vulpi” în 2014 de la Le Havre pentru 400.000 de lire sterline şi a dezvăluit că a fost de acord să continue în sezonul 2016 – 2017 după o discuţie fructuoasă anul trecut cu preşedintele clubului, dar acum simte că este timpul unei noi provocări.

„Am o admiraţie şi un respect uriaş pentru Leicester şi din acest motiv vreau să fiu onest şi transparent. Am informat clubul că simt că este momentul unei mutări. Am avut cele mai bune patru sezoane ale mele cu Leicester şi mi-a plăcut fiecare moment petrecut aici.

Relaţia cu clubul şi fanii o voi preţui mereu şi sper că vor înţelege şi vor respecta decizia mea”, se arată în comunicatul atacantului algerian, de la finalul lunii mai.

10 goluri şi 7 pase decisive şi-a trecut în cont Mahrez în cele 48 de meciuri adunate în toate competiţiile acestui sezon, în tricoul lui Leicester.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...