07:12:25 18.04.2024
Stiri

FOTO // Cum arată acum cele mai cunoscute MODELE Playboy, pozate în aceleaşi ipostaze ca în urmă cu 30 de ani

Monden 10.06.2017 11:30 Vizualizări3276 Autor: Ziarul National
FOTO // Cum arată acum cele mai cunoscute MODELE Playboy, pozate în aceleaşi ipostaze ca în urmă cu 30 de ani Sursa: adevarul.ro


„Odată ce ai devenit iepuraş Playboy, întotdeauna vei fi un iepuraş Playboy“, obişnuia să spună Hugh Hefner, fondatorul imperiului Playboy. Iar aceste vorbe sunt probate de şapte foste modele care au recreat imaginile ce au apărut pe coperta publicaţiei în urmă cu zeci de ani pentru a demonta preconcepţiile cu privire la îmbătrânirea femeilor.

În încercarea de a dovedi că femeile pot fi sexy indiferent de vârstă, editorii revistei Playboy au invitat şapte dintre foştii iepuraşi Playboy să recreeze imaginile care au apărut pe coperta publicaţiei în anii '70, '80 şi '90. „Pentru a le mulţumi femeilor care au făcut revista Playboy ceea ce este – o celebrare exuberantă a frumuseţii, a sexului şi a frumuseţii sexului –, am invitat şapte iepuraşi speciali să-şi recreeze coperţile emblematice. Procesul ne-a reamintit că frumuseţea nu are vârstă, sex appeal-ul este atemporal, iar exuberanţa este eternă“, au explicat editorii Playboy.

Candid Candace - 1979 vs. 2017

Candid Candace avea 22 de ani când a pozat pentru Playboy, iar acum are 60 de ani. Fostul iepuraş Playboy a mărturisit: „Iniţial, când mi s-a propus, am fost încântată, apoi m-am speriat puţin şi în final mi-am făcut curaj – am fost determinată să fac din această şedinţă foto una de care să fiu mândră şi prin care să-i fac pe oameni să înţeleagă că femeile de o anumită vârstă încă au spirit şi încă luptă“. Şedinţa foto s-a desfăşurat în Chicago, iar fotografiile au fost făcute de Ryan Lowry şi Ben Miller. „Primele cuvinte ale lui Lowry au fost «Chiar cred că eşti foarte curajoasă că faci acest lucru». Nu ştiam sigur ce să fac, dacă să râd sau să plâng“, a mai povestit Candace, citată de Business Insider.

Monique St. Pierre - 1979 vs. 2017

În 1979 era Iepuraşul Anului, iar acum conduce un centru de reabilitare pentru femeile dependente de droguri şi alcool. „Am locuit la conacul Playboy aproximativ un an. Hef mi-a spus: «Crede-mă, îţi plăteşti chiria doar pentru că le faci pe toate fetele care vin aici să se simtă confortabil». Întotdeauna am avut acest sentiment matern. Întotdeauna am avut grijă de fete şi încă fac acest lucru. Ceea ce fac acum este o onoare şi un privilegiu. Pot asista la miracole“, a declarat Pierre, în vârstă de 64 de ani.

Charlotte Kemp - 1982 vs. 2017

Kemp a dezvăluit că o colegă de cameră a convins-o să se alăture Playboy. „Într-o după amiază ne-am îmbătat şi am fost la Playboy din Chicago. Se întâmpla într-o vineri seară, iar duminică dimineaţă o limuzină mă aştepta în faţa casei pentru a mă duce în Los Angeles. Luni am avut şedinţa foto. A fost un adevărat vârtej“, a povestit Kemp, acum în vârstă de 56 de ani.

Cathy St. George - 1982 vs. 2017

Am fost extrem de flatată de această propunere, dar şi puţin îngrijorată, am avut o problemă de sănătate şi am făcut o pauză destul de lungă, dar m-am gândit că încă arăt destul de bine din punct de vedere fizic“, a precizat George, în vârstă de 63 de ani.

Kimberley Conrad Hefner - 1988 vs. 2017

Kimberley Conrad Hefner, fosta soţie a lui Hugh Hefner şi mama lui Cooper Hefner, avea 26 de ani la momentul şedinţei foto originale, iar în prezent are 54 de ani, dar încă păstrează amintiri frumoase din timpul petrecut la conacul Playboy. „A existat o concepţie greşită şi des întâlnită despre mine, s-a spus că am interzis anumite persoane la petrecerile din conac. Nu a avut nicio legătură cu mine. Nu am refuzat accesul nimănui, niciodată. Iepuraşii încă mai veneau, dar era mai drăguţ să sune înainte de a veni şi să ştii că ai invitaţi când coborai a doua zi dimineaţa să iei micul dejun“, a declarat Kimberley, citată de Business Insider.

Renee Tenison - 1990 vs 2017

La 22 de ani, Renee Tenison a fost primul model afro-american care a apărut pe coperta Playboy. „Când am pozat pentru Playboy au existat mici controverse pentru că eram primul iepuraş afro-american, iar unele femei spuneau că sunt tratată ca un obiect, dar mi-am spus: «Ei bine, am dreptul să aleg ce vreau să fac singură». Dacă privim în urmă, toate modelele mari, de la Christy Turlington până la Naomi Campbell, au pozat nud. Eu o văd ca pe o artă. Nu toată lumea o vede aşa, dar pentru mine asta e: artă“, a explicat Tenison, acum în vârstă de 49 de ani.

Lisa Matthews - 1991 vs. 2017

Lisa Matthews a apărut pe coperta Playboy la 22 de ani, iar acum are 48 de ani. „Când mi s-a propus să pozez nu văzusem o revistă Playboy niciodată“, îşi aminteşte fostul model.

Sursa: adevarul.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md