(galerie foto) Fashion Soirée Resort Collections 2017 a dat start sezonului estival cu cele mai inspirate ținute de vară

cr

Pe 8 iunie a avut loc cea de-a doua ediție Fashion Soirée, un eveniment marca „DININIMA Branduri de Moldova”. Acesta a adunat 13 designeri autohtoni care și-au prezentat colecțiile de vară. Prezentarea a fost una neobișnuită, întrucât pe podium nu au defilat modele profesioniste, ci persoane cunoscute de la noi din țară.

title492872947Am început organizarea evenimentului acum două luni, imediat după ce am finalizat Moldova Fashion Days din martie. Tematica colecțiilor din acest an a fost Resort Collections, iar noutatea au fost două branduri noi, Valentina Vidrașco și Etnika, care deocamdată nu sunt membri ai asociației. Evenimentul ne-a reușit, cel mai complicat a fost la capitolul coordonare cu modelele, pentru că acestea nu sunt profesioniste, ci sunt vedete și persoane bine cunoscute în societatea noastră. În rest totul a decurs foarte bine, designerii știu să-și facă treaba bine pentru astfel de evenimente”, a menționat Marina Lăpușneanu, directoare executivă a Asociației Patronale din Industria Ușoară.

title389870650

Noi am prezentat colecția de resort pentru vara 2017. Este o colecție nouă în nuanțe crem, albastru închis, nuanțele clasice asortate în stilistica anilor ’60, ochelari de soare mari și niște batiste vaporoase în cap. Sunt haine mult mai lejere decât ceea ce făceam noi până acum. E încă o stilistică de vacanță, iar femeia are nevoie în garderoba sa de câteva piese de vacanță”, a spus Georgeta Mir, creatoarea Georgette.

 

title352305425Noi am prezentat o colecție „proaspăt scoasă din cuptor”. Este o colecție din linia noastră Ready to Wear, care destinată pentru portul uzual, respectiv e mai lejeră, mai portabilă, mai sobră în culori și mai moale ca factură. În aceste ținute o femeie se va simți frumoasă și sigură, deoarece este un stil uzual, un pic tribal și sexy”, a menționat Evgheni Hudorojcov, creator EHO-COUTURE.

 

title722188181Noi de fiecare dată participăm la asemenea evenimente și pentru această ediție am pregătit o colecție pentru mirese și evenimente mai speciale. La noi fiecare rochiță este unică, noi nu ne repetăm. În această colecție avem mai multe dantele interesante, stofe transparente și mătase. De asemenea, la această colecție avem și accesorii. Pentru noi clientele sunt muzele noastre și noi lucrăm pentru ca ele să fie unice”, a menționat designerul Alina Bradu.

În continuare vă propunem să vedeți colecțiile celor 13 designeri, prezentate la Fashion Soiree Resort Collections 2017, într-o galerie foto realizată de Igor Bogaciov.

Valentina Vidrașcu

Vivi Art Boutique

Georgette

Julia Allert

Katea Gri

Premiera Dona

Ludmila Storojuc

Alina Bradu

Sekana

Amarena Secret

Etnika

Oblanc

EHO

Show-ul de modă face parte din campania DININIMA și are scopul de a promova brandurile locale și de a motiva consumatorii să cumpere produsele realizate pe piața internă. Fashion Soirée este la a doua ediție și este un eveniment satelit pentru Moldova Fashion Days care se desfășoară de două ori pe an pentru a prezenta colecțiile de primăvară-vară și respectiv toamnă-iarnă a designerilor autohtoni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente