(foto) Echipa #diez a câștigat medaliile de aur și de argint în cadrul categoriilor media de la Gala Notorium Trademarks 2017

notorium13

Echipa #diez a câștigat medalia de aur la categoria „Site-uri de știri” și medalia de argint la categoria „Site-uri informative și de divertisment” în cadrul celei de-a doua ediții a Concursului Național a celor mai recunoscute mărci comerciale – Notorium Awards. Concursul este organizat de Compania de proprietate intelectuală Intelstart LTD.

Perioada de concurs a fost în perioada 6 martie – 28 aprilie 2017, unde fiecare a putut să-și voteze favoriții pe pagina notorium.mdGala de premiere a avut loc la 8 iunie 2017.

notorium12 notorium11

NOTORIUM este un concept crescut și gândit local, larg apreciat și criticat, care a făcut o revelație în domeniul său în acest an. NOTORIUM Concurs Național încă de la prima ediție, și-a propus să devină o instituție independentă care are scopul de a evidenția cele mai recunoscute mărci comerciale de pe piața Republicii Moldova, fiind organizator a Concursului Național pentru recunoașterea acestor mărci prin voting și organizator a ceremoniei oficiale de decernare a premiilor pentru cele mai recunoscute mărci comerciale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente