Real Madrid i-a găsit înlocuitorul lui Morata, atacantul pentru care cere 80 de milioane de euro

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Alvaro Morata are mai multe oferte de a pleca în această vară de la Real Madrid. Milan, Manchester United și Chelsea sunt doar trei dintre marile cluburi care își doresc serviciile internaționalului spaniol.

Florentino Perez cere însă 80 de milioane de euro pentru serviciile vârfului de 24 de ani, iar, dacă va pleca, Zinedine Zidane are deja un înlocuitor pentru el, susține Don Balon.

Mariano este cel vizat de conducătorul grupării blanco. Atacantul de 23 de ani a adunat în acest sezon 14 meciuri la prima echipă, marcând cinci goluri și oferind și două pase decisive.

Una dintre cele mai populare scandări de la sărbătoarea lui Real Madrid, după finala UEFA Champions League, i-a fost dedicată atacantului Alvaro Morata, fotbalist dorit de AC Milan, Chelsea și de Manchester United.

Fanii de pe ”Santiago Bernabeu” și-au declarat afecțiunea față de internaționalul spaniol pe care speră să-l vădă și în sezonul următor sub comanda lui Zinedine Zidane. ”Morata quedate“, care însemnă ”Morata, rămâi“ au scandat fanii madrileni.

20 de meciuri și 6 pase decisive și-a trecut în cont Alvaro Morata în cele 43 de meciuri adunate în toate competițiile acestui sezon, unul în care madrilenii au cucerit titlul în La Liga și trofeul UEFA Champions League.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...