Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în ultima zi lucrătoare din săptămână

event
Foto: Priscilla Westra

Vineri este ultima zi lucrătoare din săptămâna, deci ziua în care ne descărcăm de emoțiile negative și stresul acumulat și ne pregătim pentru weekend. Dacă nu știi ce să faci, #diez îți propune câteva evenimente la care poți să te delectezi cu muzică bună, să te distrezi, să înveți ceva nou sau pur și simplu să te relaxezi.

#DescOperă

Festivalul DescOperă va avea loc în perioada 9-11 iunie, la Butuceni, Orheiul Vechi, iar la eveniment sunt așteptați toți cei pasionați de muzica clasică. În cadrul evenimentului spectatorii vor descoperi frumusețea muzicii clasice într-un spațiu rural, amfiteatrul natural, care este parte a Rezervației Cultural Naturale „Orheiul Vechi” și asigură o sonoritate ideală pentru orchestra simfonică și vocile soliștilor de operă. Evenimentul va începe la ora 19.00, iar toate detaliile le aflați pe pagina de facebook.

#Vara Kids Open

Federaţia de Badminton din Republica Moldova invită toți pasionații de acest sport la Campionatul Internațional pentru copii „Vara Kids”, organizat în perioada 9-11 Iunie 2017. Invitația este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 11 și 13 ani. Evenimentul va avea loc la Complexul Sportiv de la USMF, iar pentru participare, trebuie să completați un formular. Toate detaliile, aici.

#Oscar și tanti Roz, teatrul Național „Eugene Ionesco”

Oscar, un băiat de 10 ani, bolnav de leucemie își petrece în spital ultimele 12 zile din viața sa. Chiar dacă nimeni nu are curajul să i-o spună în faţă, băiatul ştie că va muri, iar războiul lui împotriva tuturor izbucneşte inocent, pătimaş şi deznădăjduit. Singura care-i intră în voie este Tanti Roz, o infirmieră bătrână, neîntrecută în născocit poveşti moderne, adevărate lecţii de viaţă… Dacă vreți să aflați cu ce se termină întreaga poveste, o aflați vineri la ora 18.30 la teatrul Național „Eugene Ionesco”. Toate detaliile despre spectacol, pe pagina oficială.

# The first cherry tango

În acest weekend, Cherry Tango Marathon va exploda cu cireșe coapte și gustoase, muzică energică și tango improvizat. Întregul Maraton va avea loc vis-a-vis de pădure, iar vor fi răsfățați de aerul proaspat „verde”. Sala are ieșire la terasă, podeaua acoperită cu laminat special pentru dans. Pentru participare, e nevoie de o înregistrare prealabilă. Dacă vreți să mergeți, găsiți tot ce vă interesează pe facebook.

#„ВЫ Неправы. ВСЕГО Доброго”, teatrul Spălătorie

Și-au găsit adecvatul în stările neadecvate ale altora acum câteva săptămâni. Acum găzduiesc una din ultimile petreceri la Spălătorie! Fetele de la Spălătorie vă invită la ultima petrecere văratică, cu muzică bună și multă distracție. Toate detaliile, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente