(HARTĂ) Bucurie în Mișcare” vine la Orhei! Detalii despre program

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Bucurie în mişcare și AVI Moldova, alături de compania Kaufland aduc, pentru prima dată în Orhei cea mai mare campanie de promovare a modului activ de viață – „Bucurie în mişcare”, platforma care integrează idei de jocuri și metode simple de mișcare. În perioada 10-11 iunie, toți locuitorii din Orhei sunt invitați la Piața Vasile Lupu unde vor avea parte de multă distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii.

Timp de două zile participanții își vor putea aminti de jocurile copilăriei și vor putea experimenta distracția în mijlocul naturii. Derulat anul acesta sub sloganul „Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune să aducă împreună copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment viu, extrem de ofertant. Intrarea este liberă pentru toți participanții.

Organizatorii vor amenaja diverse zone pentru toți cei care iubesc mișcarea:
•Jocuri și concursuri pentru copii și familie,
•Competiții sportive,
•Scena cu demonstrații sportive, dans și muzică,
•Cros-ul Bucurie în mișcare,
•Zona cu meșteșuguri și artizanat,
•Zona de catering,
•Zona de relaxare, board games și movie night,
•Zona reciclăm și ne jucăm,
atentat-masina
Evenimentul va demara cu cros-ul „Bucurie în mișcare”, care se va desfășura pe 10 iunie, ora 9.00 pe Stadionul din Orhei, apoi distrația va continua începând cu ora 12.00 în Piața Vasile Lupu, unde timp de două zile „Bucurie în mișcare” va fi cel mai activ și vesel spațiu de joacă pentru copiii de la 4 la 90 ani!

În campania din acest an, se lansează o provocare pentru participanți prin intermediul unei zone de conversii creative a deșeurilor în jocuri și jucării. Toate materialele rezultate în cadrul zonei „Reciclăm și ne jucăm” vor fi oferite celor prezenți în schimbul unor donații, iar banii adunați vor fi alocați pentru renovarea băncii „Covorul Dorului”, amplasată în fața Consiliului Raional Orhei.

Organizatorul local al Festivalului „Bucurie în Mişcare Orhei” este Centrul de Tineret Orhei, alături de partenerii locali: Consiliul Raional Orhei, Școala de Sport Raională Orhei.

După Orhei, oamenii sunt așteptați la Bălți, Cahul și Chișinău pentru a se bucura de mișcare și voie bună.

17-18 iunie – Bălți, str. Independenței 1 (lângă Primărie) și Cahul, Parcul Central Grigore Vieru,
22-25 iunie – Chișinău, Parcul Dendrariu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...