(VIDEO) Casa lui Frank Underwood din „House of Cards” va fi scoasă la licitație luna viitoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Casa din Baltimore care servește drept reședință pentru președintele fictiv al Statelor Unite Frank Underwood în cunoscutul serial Netflix „House of Cards” va fi scoasă la licitație luna viitoare, a informat miercuri presa locală, citată de DPA.

Oferta de deschidere pentru această casă din cărămidă, în stil victorian, situată în cartierul Bolton Hill din Baltimore, este de 500.000 de dolari, potrivit companiei de licitații Alex Cooper.

O licitație live este programată pentru data de 27 iulie.

Cumpărătorul acestei case de 427 de metri pătrați, complet restaurată, va beneficia, printre altele, de șeminee din marmură, de un garaj pentru două mașini și de camere cu înălțimea de peste 3,7 metri.

Locuința a figurat la un moment dat în glumă pe internet pentru închiriere, însă de data aceasta licitația este reală, potrivit site-ului local Curbed.

Sezonul al cincilea din „House of Cards” a debutat în luna mai. În acest ultim sezon, Kevin Spacey se întoarce în pielea politicianului însetat de putere Frank Underwood, care a reușit să urce în ierarhie de la poziția de congresman de Carolina de Sud până la Biroul Oval.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...