(VIDEO) Gol incredibil al lui Neymar: De pe o clădire pe alta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Este probabil corect să spunem că Neymar, superstarul Barcelonei, în vârstă de 25 de ani, nu se teme de înălțimi, după cea mai recentă cascadorie a sa într-unul dintre cele mai în vogă talk-show-uri din Statele Unite ale Americii, prezentat de Jimmy Kimmel.

O realizare extraordinară, într-adevăr, dar de care a avut nevoie de trei încercări, a reușit Neymar, fotbalistul Barcelonei. Brazilianul a înscris multe goluri în cariera sa, 175 mai exact, în toate competițiile, dar niciodată unul ca cel reușit în talk-show-ul prezentat de Jimmy Kimmel. Gazda emisiunii i-a dat brazilianului sarcina de-a marca de pe acoperișul unei clădiri direct pe alta, aflată peste drum. Pentru a face lucrurile și mai dificile, Guillermo, asistentul vedetei TV, a jucat rolul de goalkeeper. Neymar a fost în stare să marcheze un gol superb, din a treia încercare.

În luna aprilie, Neymar a marcat golul 100 în toate competiţiile pentru gruparea catalană. Fotbalistul de 25 de ani a devenit astfel doar al treilea brazilian din istoria clubului care atinge această bornă, după Rivaldo (130) şi Evaristo (105). Cele 100 de goluri ale lui Neymar în tricoul blaugrana sunt împărţite astfel – 64 în La Liga, 21 în Champions League, 14 în Cupa Regelui şi 1 în Supercupa Spaniei. Cele mai multe goluri înscrise de jucătorul sud-american pentru Barcelona, 70, au fost reuşite cu piciorul drept. Cu stângul a punctat de 24 de ori, iar 6 reuşite au venit în urma unor lovituri de cap.

Pentru a ajunge la 100 de goluri la formaţia de pe Camp Nou, brazilianul a avut nevoie de doar 177 de meciuri. În acestea a oferit şi 57 de pase decisive.

Neymar se apropie tot mai mult de primele 10 locuri în clasamentul all-time al marcatorilor pentru FC Barcelona. Până la poziţia a zecea, ocupată de Mariano Martin, mai are nevoie de 23 de goluri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...