Ți-ai ales pantofii pentru bal? Câteva recomandări pentru o seară de neuitat

Cover eee

Mai este puţin timp până la startul balurilor de absolvire, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt la maximă intensitate. Rochia de seară şi pantofii asortaţi perfect sunt, cu siguranţă, principalele componente ale ţinutei de vis.

Rochiile elegante de seară impun şi o pereche de pantofi distinşi. Poţi opta pentru nişte stiletto clasici. Forma discretă şi tocul subţite îţi vor pune în evidenţă fineţea, iar tu vei fi cu adevărat graţioasă.

1 (1)

Alege dintre nuanţele pastelate care emană eleganţă şi rafinament sau optează pentru culori aprinse şi pune-ţi în valoare ţinuta graţie unor combinaţii pline de personalitate.

2 (1)

Baretele sunt la ordinea zilei, deci poţi opta pentru nişte sandale nude. Acestea sunt extrem de stilate, iar culoarea acestora îţi permite să le asortezi cu uşurinţă la orice rochie. În ele vei emana delicateţe, feminitate şi stil.

3

Dacă optezi pentru o rochie până la genunchi sau una midi, o poţi asorta cu o pereche de pantofi cu şireturi, care îţi vor scoate în evidenţă gleznele subţiri. Baretele fine îţi vor oferi un look cochet, dar şi un plus de stabilitate pe ringul de dans.

4 (1)

Unele absolvente şi aleg din start două perechi de pantofi pentru balul de absolvire: una cu tocuri înalte pentru partea oficială şi o pereche de balerini, care sunt perfecţi pentru dansurile incendiare şi asigură confort până la răsăritul zorilor.

5

Utilizează promo codul „promnight” pentru cumpărăturile tale pe www.ammashoes.md şi în showroom-ul amma de pe str. Bănulescu Bodoni, 10 şi beneficiază de 7%* reducere la toată colecţia de pantofi.

*valabil până la 30.06.17

 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente